Per Nando

14/11/2021

QUE PASSARÀ AQUESTA SETMANA? TINDREM CANVIS IMPORTANTS? ☔??⛈?????➡️❄?

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,comença a despenjar-se un altre embossament d’aire fred a la Mediterrània que farà de nou baixar les temperatures a partir de les immediates hores, aquests embossament de nou farà que es desarotlle una borrasca que quedarà lluny de les nostres terres i apenes ens afectarà.

PLOURÀ?

Plourà,però de nou ho farà a les Balears,ací a casa nostra només ho farà a zones molt arrimades al litoral de la comarca de la Marina aquesta matinada. Els pròxims dies no esperem precipitacions perquè l’anticicló es tirarà damunt nostre portant sol i temperatures sense típiques de l’època.

FORT VENT???????

Les immediates hores també les ràfegues de vent de mestral també es deixaran notar a la província de Castelló,ràfegues que podran superar inclús els 80 km/h i eixe vent també és deixarà notar a les Balears a partir de demà sobretot a les Illes de Mallorca i Menorca.

EL EUROPEU VEU CANVIS

EL model Europeu també veu la possibilitat de canvis a últims de setmana,porta dos eixides veient un reforçament molt important de l’anticicló entre l’Atlàntic i les Illes Britàniques que podria afavorir de nou un despenjament d’aire fred esta vegada més damunt de la península i que podria portar pluges i nevades a bona part del territori penínsular.

Però com he dit són tendències i que ara mateixa el model Americà ( Gfs ) no l’acompanya,vorem demà si continua veient eixa tendència més que interessant.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando