Per Nando

13/11/2021

PREVISIÓ CAP DE SETMANA I AVANÇ PRÒXIMA ?????☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Alguns ruixats tenim per les zones més litorals de la Marina Alta a estes hores que inclús està deixant fortes pluges en forma de tempesta a Xàbia,però la tendència es anar desapareguent conforme avance la jornada. Demà diumenge desapareix totalment el risc de pluges però no serà així en les Balears on continuaran produint-se ruixats i tempestes que poden tindre certa intensitat.

AVANÇ PRÒXIMA SETMANA ???????☁️☁️☁️☁️

A partir de dilluns és torna a desoenjar un nou embossament d’aire fred que se situarà de nou em el Mediterrani,a nosaltres no ens afectarà practicament perquè el vent entrarà sec d mestral o tramuntana,així I tot el pròxim dilluns es podran produir ruixats dèbils o moderats al litoral de la meitat sud.

Els següents dies de la setmana sembla que l’anticicló se situarà sobre França afectant també la península ibèrica,amb la seus posició farà que entre llevant I per tant la nuvolositat podrà ser abundant i sense descartar alguns ruixats durant la setmana.

Situació que anirem actualitzant dia a dia.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando