Per Nando

12/11/2021

VIGILEM UNA NOVA BORRASCA PRÒXIMA SETMANA ?????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Encara plou alguns punts de la Marina com es pot observar al radar,unes precipitacions que deixen les últimes 12 hores 33 mm a Xàbia,30 mm Alcalalí,29 mm a Pedreguer,28 mm a Orba o els 26 mm a Pedreguer.

CONTINUARAN ELS RUIXATS

model Arome

Mirant les últimes actualitzacions dels models hui continuarà la probabilitat de ruixats dispersos,però que podran ser localment moderat,aquestos ruixats es concentraran de nou en punts de la Safor,la Marina o la Vall d’Albaida. Demà de matí podrà continuar el risc d’alguna gota,però la tendència és a remetre aquestes precipitacions. Diumenge esperem un dia més estable,les temperatures continuaran sense massa variacions.

ATENTS A PARTIR DE DILLUNS/DIMARTS

Molt atents a partir del pròxim dilluns perquè de nou es despenjara un embossament d’aire fred al Mediterrani,hi haurà que vigilar on acaba formant-se la Borrasca en superfície,perquè depèn d’on es situe finalment parlarem de pluges més o menys importants al nostre territori,situació que de nou caldrà seguir dia a dia.

I com no aquesta vesprada tornem amb l’actualització dels models.

Fins després.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando