Per Nando

12/11/2021

QUE FARÀ LA PRÒXIMA DANA???????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, aquesta nit encara tindrem algun ruixat a les comarques del sud de València I nord d’Alacant,però seran coses molt poc importants. El cap de setmana es presenta prou estable i per tant la gent podrà anar a fer Olives practicament sense cap impediment. No serà així a les Balerars on continuarà un cap de setmana molt mogut a causa de la Borrasca Blas que ha deixat forts aiguats les passades hores.

QUE FARÀ LA PRÒXIMA DANA?????????

De nou un embossament es despenjarà cap al Mediterrani el pròxim Dilluns, sembla que de nou no ens afectarà de ple i tan sols esperem el Dilluns alguns ruixats a punts del litoral. Després els pròxims dies mourà cap a l’est espentat per l’anticicló que tendirà a posicionar-se damunt nostre I afavorint que s’instale la calma meteorològica la resta de la pròxima setmana. No serà així a les Balears on de nou sembla que aquest embossament afectarà de ple i deixarà forts aiguats.

De totes maneres ho anem seguint de prop i actualitzant a les properes informacions.

Bona nit i fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando