Per Nando

11/11/2021

ESTA NIT PLOURÀ I PENDENTS D’ALTRA DANA MEDITERRÀNIA ?????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel ras i amb tranquil·litat,però no és refieu perquè esta nit tornarà a ploure,,unes pluges que entraran per el litoral de Castelló I avançaran cap a les comarques de la Safor,la Marina,La Vall d’Albaida,el Comtat,etc… I podran ser en algun punt de certa intensitat.

PENDENTS D’UNA NOVA DANA

El cap de setmana serà prou estable,però estarem pendents la pròxima setmana d’un nou despenjament d’aire fred que se situarà sobre el Mediterrani,caldrà vigilar la seua ubicació per a veure si ens porta precipitacions o per contra ens ve prou seca com aquesta última.

Continuem vigilant i actualitzant i recordeu no estendre la roba aquesta nit al carrer.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando