Per Nando

11/11/2021

ATENCIÓ!!! UNA NOVA BORRASCA ENS PODRA AFECTAR A PARTIR DE DILLUNS ???⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,ens està creuant una banda de precipitació que ara mateixa afecta al litoral de la província de Castelló I que està deixant ruixats dèbils. Les pròximes hores avançarà cap al sud i tornarà a deixar precipitacions moderades en punts de la Marina Alta. Demà mati o migdia aquestes pluges aniran remitint i esperem un cap de setmana més estable però encara amb risc d’alguna gota dissabte per la Marina.

SE’N VA BLAS PERÒ VE ALTRA BORRASCA ???????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Una nova borrasca sembla que vol despenjar-se cap al Mediterrani I podria afectar de manera més directa a la nostra zona a partir de dilluns/dimarts i deixant de nou precipitacions cap al nostre territori, caldrà seguir la seua evolució perquè depèn on vaja ubicant-se parlarem de pluges més o menys generals I més o menys intenses al territori Valencià.

Per tant continuem de seguiment i demà mati tornarem actualitzar amb els últims models.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando