Per Nando

10/11/2021

PLOU????????????I CONTINUEM PENDENTS DELS MODELS ?❄??☁️??☔⛈???

Meteo

Destacats
Satèl·lit nuvolositat
radar precipitació

Bon dia, com veieu a les imatges prou nuvolositat tenim a la Façana Mediterrània i les Balears i es veu clarament el gir ciclonic de la Borrasca Blas. Plou ara mateixa a punts de les Balears,Catalunya i litoral sud de València I nord d’Alacant,es a dir comarques com la Safor,Marina Alta, est de la Vall d’Albaida,etc….. Acumulem a estes hores 20 mm a Xàbia,16 mm a Teulada o 13 mm a Pedreguer entre altres.

PREVISIÓ HUI???????????

Durant el mati continuarà plovent però la tendència es anar minvant eixes precipitacions i en cas de produir-se alguna seran coses molt poc destacables i cada vegada més dèbils. Demà començarà el dia prou tranquil,però de nou i cara la vesprada ens entraran ruixats de mar cap a terra més probables al sud de València I nord d’Alacant.

PRÒXIMS DIES

Sembla que el divendres i dissabte la Borrasca Blas ens abandona i per tant a dia de hui no esperem precipitacions cap d’eixos dies. De nou cap a finals de setmana un nou despenjament d’aire fred se situarà pel Mediterrani, a dia de hui no sembla que ens vaja afectar de ple i tan sols podria portar precipitacions dèbils. Situació que anirem seguint.

Com veieu no vol quallar cap situació de pluges generals que agranen el nostre territori de nord a sud. Haurem d’esperar un poc més.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando