Per Nando

9/11/2021

PLOU,PLOURÀ I QUE PASSARÀ EL CAP DE SETMANA??⛈?⛈?⛈ ?????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Tal i com varem dir ahir plou a punts de la Marina inclús de la Vall d’Albaida,el Comtat i la Safor. Pluges dèbils inclús moderades que ja deixen fins a 11 mm a Pego. Aquestes pluges amainaran les pròximes hores.

A partir de la pròxima nit i matinada la Borrasca Blas s’acostà cap a nosaltres i això afavorira que les pluges tornen a entrar pel litoral del territori Valencià,pluges dèbils però que en punts de la Marina Alta,la Safor i est de la Vall d’Albaida podrien tindre certa intensitat. Dijous podria continuar la inestabilitat perquè la Borrasca continuarà molt aprop de les nostres costes. Divendres sembla que tindrem un dia més tranquil.

QUE PASSARÀ EL CAP DE SETMANA?

No podem fer una previsió certera per al cap de setmana,perquè hi ha models que ens fiquen aire fred en altura I per tant podríem tindre una miqueta d’inestabilitat que podria portar algunes pluges,la situació per a finals de setmana esta molt indefinida i per tant no és pot concretar res.

SETMANA QUE VE ?⛈?⛈????⛈????

Els models ens mostren una atmosfera molt caòtica i amb un potent Anticiclò sobre les Illes Britàniques I portant llevant a casa nostra,per tant anirem veient com és col·loquen les peces perquè podríem tindre nous despenjaments d’aire fred que ens podrien afectar.

Aquesta vesprada actualitzem,però demà plourà de segur pel litoral.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando