Per Nando

9/11/2021

ACTUALITZACIÓ MODELS. QUAN PLOURÀ I ON? ?????????????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,aquesta matinada tornarà a ploure sobretot a la Marina,la Safor I per l’est de la Vall d’Albaida. Pluges que en algun cas podran ser intenses,però la Borrasca es queda centrada sobre les Balears i això farà que ací ens arriben les molles i per les Balears si que esperem que les precipitacions siguen generals I prou importants.

QUE PASSARÀ LA RESTA DE SETMANA?☁️☁️??????

Sembla que podrem tindre ruixats sobretot a les zones més litorals fins divendres on la Borrasca es retirarà i deixarà un oratge més tranquil. Però estarem atents perquè Diumenge I amb el despenjament d’una nova Dana pel Mediterrani podrà tornar a fer que ens visiten les pluges cap a les nostres terres. Una inestabilitat que podrà continuar la pròxima setmana,situació que caldrà confirmar.

De moment borrasques amb molta bromera i poc sabó ( dita popular que es diu per al meu poble Castelló de Rugat) Però que esperem que la pròxima setmana almenys la pluja arribe a ser més general.

Ho seguirem,fins demà ?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando