Per Nando

8/11/2021

SETMANA REBOLICADA PER LA BORRASCA BLAS,SETMANA DE PARAIGÜES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou fa fred i encara que menys que ahir encara trobem els -5,3 de la Rambla de Mariola a Bocairent o els -3,7°C de Villena ( fondo de la Lagunilla )

A PARTIR DE DEMÀ DE NOU CAMBIA L’ORATGE.

Demà començarem a tindre més nuvolositat sobretot per la costa de la mitat sud del territori on no descartem que en punts de la Marina pugerem tindre algun ruixat. De cara la nit i matinada del dimecres la nuvolositat anirà en augment i els ruixats podrien ser més freqüents i intensificar-se en punts del litoral de València I nord d’Alacant.

La causa és la Borrasca Blas que porta un embossament d’aire fred en altura associat i que reculara cap a casa nostra. Encara que no ens afectarà de forma directa,però amb l’aire fred en altura i el reforçament del vent de procedència marítima ens fa pensar que els ruixats localment forts en punts del litoral i prelitoral del territori Valencià seran prou freqüents a partir de dimecres i dijous. Caldrà especificar les zones i ho farem amb els models mesoescalars a partir de demà. On tindran el pitjor oratge serà a les Balears perquè allí la Borrasca pegara de ple i les pluges seran generals I persistents.

QUE PASSARÀ LA RESTA DE SETMANA?

Divendres és retira la Borrasca i per tant millorarà l’oratge I deixarà de ploure,de cara el cap de setmana i en principi sembla que tindrem un nou despenjament d’aire fred sobre el Mediterrani,però que a dia de hui els models el fiquen de nou en Itàlia i ací portaria fred amb vent de mestral sec. Situació que tindrem que vigilar per si de cas els models també el mouen cap ací.

Com sempre a Meteopoble pendents de l’oratge I del que puga succeir al nostre territori.

Actualitzem models a la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando