Per Nando

7/11/2021

EL DIMECRES TORNEN LES PRECIPITACIONS INTENSES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit!!! A,partir de dimarts/dimecres l’embossament d’aire fred que tant hem parlat els últims dies,te tendència acostar-se cap a nosaltres com podeu vore en la imatge de dalt,un embossament que complicarà l’oratge a casa nostra amb precipitacions que podran ser destacables.

Com podeu vore al mapa d’Isobares també es reforçarà el vent de gregal o llevant i que junt amb la Dana prop nostra serà un factor desencadenant d’aquestes precipitacions que puntualment seran fortes sobretot al sud de València I nord d’Alacant.

Situació que hi haurà d’anar seguint per vore com van definint millor la situació els models mesoescalars.

Demà nova actualització. Bona nit.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando