Per Nando

7/11/2021

ACTUALITZACIÓ DANA!!!CANVIS AMB PLUGES FORTES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Fa fred ehhh? Temperatures que s’han desplomat al quedar el cel completament ras i el vent encalmat. Mínimes negatives a tot l’interior i inclús per davall dels 10 °C a la zona litoral,es a dir temperatures que podem dir d’hivern. Ja era hora.

ACTUALITZEN ELS MODELS ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

MODEL AMERICÀ

MODEL EUROPEU

ATENCIÓ!!!! Amb l’última eixida dels models perquè de nou ens indiquen ( i ara ja ens trobem en un plaç més curt ) que de cara dimarts/dimecres la Dana que està situada entre les Balears i Itàlia farà un moviment retrògrad i se’ns acostarà cap a nosaltres. Això junt amb un potent pont Anticiclonic sobre tot el nord i centre d’Europa afavorirà que ens entre el vent humit i pugam tindre pluges fortes al nostre territori a partir del pròxim dimecres.

Aquesta Dana ens ha portat de cap tota la setmana I ara de nou ens vol fer jugar altra vegada,però si és compleixen els models Americà i Europeu d’aquest mati,a partir de mitjans setmana les pluges podran ser fortes o molt fortes i persistents a la Façana Mediterrània. Caldrà seguir l’evolució dels models els pròxims dies per anar veient quines seran les zones més afavorides per les pluges.

Ho seguim????. Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando