Per Nando

6/11/2021

GRANISADES I TEMPESTES, TORNARAN? ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈???

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Poc a poc va retirant-se la precipitació de les comarques del sud,però encara tenim algun nucli per la Marina Alta,molta nuvolositat també per la província d’Alacant que també anirà retirant-se deixant un cap de setmana fresc i assolellat a tot el territori.

PRECIPITACIONS ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Font Avamet

Com sabeu ahir per la vesprada-nit varen créixer nuclis de tempesta que deixaven forts ruixats inclús granís a la província de València I Alacant. Destaquem els 36 mm caiguts a Santa Pola, 30 mm a Dénia I a la Pobla del Duc i els 28 mm de Barxeta.

QUE PASSARÀ LA PRÒXIMA SETMANA? ???⛈⛈⛈⛈

De moment amb la Dana I la Borrasca Mediterrània continuarà plovent sobre el nord d’Àfrica I les Illes Balears i continuarà també el fort vent sobre aquestes zones deixant molt mala mar.

PLOURÀ AL TERRITORI VALENCIÀ? ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Sembla que ací podran tornar les pluges a partir de dimarts-dimecres, la Borrasca s’acosta un poquet,però encara quedara lluny per afectar-nos de ple. Així i tot amb un poquet d’aire fred i el vent de gregal les precipitacions tornaríen a fer acte de presència sobretot al nostre litoral a partir del pròxim dimarts.

Situació que com sempre dic tenim que anar vigilant dia darrere dia.

Bon cap de setmana i fins la vesprada ???⛈?➡️?

Carlos Llinares Caballero. Ahir en Alzira
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando