Per Nando

5/11/2021

CANVIS IMPORTANTS EN ELS MODELS ???????????

Meteo

Destacats
Radar

Bon dia!!!! Plou a punts del litoral de la Marina com a la població de Dénia i inclús ho fa amb algo de granís. I és que hui esperem ruixats sobretot per el litoral que podran ser forts a comarques com la Safor,la Marina o la Ribera Baixa. No descartem que de vesprada creixquen alguns nuclis de precipitació per l’interior del territori. Demà tindrem un dia més tranquil,però la inestabilitat continuarà a les Balears. Les temperatures sense massa canvis i amb ambient gelat.

ELS MODELS CANVIEN D’UBICACIÓ LA DANA DE LA PRÒXIMA SETMANA ?????

De nou desinflen la situació per a la pròxima setmana I envien la Dana més cap a l’est i que es quedaria sobre les Balears i Itàlia deixant per allí la major inestabilitat,ací a casa nostra poca cosa. Ahir els models veien una situació favorable que hui desvaneixen i per tant tindrem que continuar esperant per a tindre precipitacions generals al nostre territori,perquè pareix que la situació de cara la pròxima setmana vaja quedant més clara.

A més també els models retrocedeixen amb la possibilitat de la formació d’un Medicane per les Balears que a dia de hui no és formaria.

Però com sempre dic continuem atents als models perquè podríem tindre encara canvis d’última hora en aquestes situacions tan difícils de modelitzar.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando