Per Nando

4/11/2021

????MEDICANE PRÒXIMA SETMANA? ATENCIÓ!!!⛈⛈⛈⛈?????

Meteo

Destacats

Començen aparèixer els primers nuclis de pluja que aquestes hores començen afectar a l’interior de la província de València i Alacant i que demà es concentraran per el litoral sud.

AVISOS ACTIVATS PER A DEMÀ

Primers avisos activats per a demà a comarques de la Safor,la Marina,La Ribera Alta. També la part litoral central i nord de Catalunya i les Illes Balears. Avisos per pluges que podran ser intenses i anar acompanyades d’aparell elèctric.

Dissabte encara quedaran restes d’inestabilitat per el mati i podrà ploure a zones com la Marina,però poc a poc aniran remetent les pluges,això sí quedarà un temporal de vent atramontanat a tot el litoral Mediterrani que deixarà molt mala mar.

I ATENCIÓ PRÒXIMA SETMANA!!!??????⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Atenció perquè la pròxima setmana es podrà formar un gran cinturó Anticiclonic entre l’Atlàntic i el nord d’Europa i que podrà fer retrocedir la Borrasca Mediterrània cap a casa nostra afavorint que la inestabilitat vaja en augment considerable a partir de Dilluns/Dimarts.

Alguns models començen a intuir la formació d’un Medicane ( cicló Mediterrani) prop del nostre litoral,ara el veuen entre el nord d’Àfrica i les Balears i que vorem si és confirma i que acaba fent,haurem d’estar molt atents aquesta situació.

Com veieu dies on la avorricio observant les eixides dels models estarà absent i la situació d’inestabilitat va agafant cos i per tant no anem a llevar ull a esta Gota Freda que anirà bambant pel Mediterrani i ens podrà afectar de ple la pròxima setmana.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando