Per Nando

4/11/2021

ATENCIÓ!!! CANVIS IMPORTANTS EN L’UBICACIÓ DE LA GOTA FREDA ???????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! El que tenim clar és que aquest cap de setmana es despenja una Dana en el Mediterrani,però que de moment la seua ubicació serà poc favorable per als nostres interessos,entre demà i dissabte si que entrarà una mica de gregal que afavorirà que entren ruixats de mar cap a terra a zones com la Safor,la Marina,La Ribera que inclús podran ser localment intensos. A la resta oratge prou tranquil que també ens acompanyaria el diumenge. Les temperatures sense massa canvis respecte a estes últimes jornades,es a dir prou fresquetes.

ATENCIÓ A PARTIR DE DILLUNS/DIMARTS

Com bé vos deia ahir la situació per a la pròxima setmana era poc favorable,però que teníem que estar pendents perquè açò de nou podia cambiar. Doncs bé,els últims models veuen que a partir de dilluns/dimarts tindrem una situació retrògrada i la Dana farà marxa enrere cap o l’oest I afavorint l’entrada de vent marítim més marcat a la Façana Mediterrània.

Això vol dir que és podrà traduir en precipitacions generals I generoses i inclús de certa importància al nostre territori.

Com veieu i com vos deia ahir aquestes situacions són de seguir minut a minut perquè sempre ens porten mal de caps i les previsions poden canviar radicalment d’un dia per al altre.

Per tant situació interessant que requereix Seguimeeeeeeent exhaustiu de part de Meteopoble. Fins la vesprada ????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando