Per Nando

3/11/2021

VA DEFININT-SE L’UBICACIÓ DE LA DANA??????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ens està creuant una banda de núvols que inclús deixen alguns ruixats poc importants per la província de València I Castelló. Deixant poca precipitació,però destaquem els 5 mm de Sorita o els 3 mm d’Aiora i Caudete de las Fuentes. El front de precipitacions passarà molt ràpidament.

Per als pròxims dies continuaran baixant les temperatures I a més és despenjarà una Dana sobre el Mediterrani que portarà algunes pluges a partir de demà la nit I Divendres quan el vent puga entrar una mica de gregal I que de forma dispersa podran afectar qualsevol punt,però que al litoral del sud de València I nord d’Alacant podran ser localment fortes.

De moment els models van definint que de cara el cap de setmana l’anticicló espenta massa cap a l’est la Gota Freda afavorint que ens entre a casa nostra un vent més atramontanat i sec i per tant sense precipitacions o coses molt poc importants. Això si temperatures a la baixa.

Caldrà seguir l’evolució de la Dana per a la pròxima setmana per vore si retrocedeix cara a nosaltres i per tant ens puga afectar de manera més directa al nostre territori.

Com veieu situació de canvis amb temperatures a la baixa,però de moment amb poca probabilitat de precipitacions generals. Això si,vigilant els models perquè la Gota Freda continuarà la pròxima setmana pel Mediterrani I podrà portar sorpreses.

Des de Meteopoble anem informant i actualitzant els models que de moment han desinflat la probabilitat de pluges importants al nostre territori. Fins després.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando