Per Nando

2/11/2021

SITUACIÓ DE DANA A SEGUIR…..??????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,actualitzem models acabats d’eixir del forn i continua la indefinició davant el possible canvi d’oratge important el cap de setmana.

MODEL AMERICÀ

El model Americà que ha eixit esta vesprada mostra que la Gota Freda se situaria entre les Illes Balears i Itàlia i per tant això junt a l’anticicló ens enviarien un vent més atramontanat a Catalunya I el territori Valencià I per tant les pluges de donar-se serien poc significatives. Les Illes Balears si que podrien rebre precipitacions fortes.

MODEL EUROPEU

El model Europeu veu una situació més favorable amb la Gota Freda pel nord d’Àfrica que junt amb la baixa en superfície ens enviaria vent més agregalat i per tant pluges més generals a la Façana Mediterrània i les Balerars. Situació que de col·locar la Gota Freda uns quant km més al oest és podria donar un episodi d’alt potencial cap a les nostres terres.

En definitiva,molta indefinició encara als models que conforme veig l’aspecte els costarà molt esbrinar que passarà amb aquesta gota freda,per tant de moment no podem confirmar si plourà molt o poc o inclús gens de cara el pròxim cap de setmana.

Actualitzem demà mati.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando