Per Nando

2/11/2021

ACTUALITZACIÓ POSSIBLE GOTA FREDA MEDITERRÀNIA ????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! No volíeu fred? A partir de hui però sobretot demà ens haurem d’abrigar i deixar la mànega curta a un costat,com veieu al mapa a uns 5000 metres d’altura ens entrarà una llengua d’aire fred i que farà baixar les temperatures. Hui ja baixaran en algunes zones entre 5-10°C,però demà continuaran baixant les màximes uns 5 graus respecte a la baixada de hui.

ATENTS A UN POSSIBLE EPISODI DE GOTA FREDA AL MEDITERRANI ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

A partir de dijous sobretot a última hora podrà començar a ploure a diferents punts de la façana Mediterrània,però serà divendres que amb la posició de l’anticicló el vent podrà girar a gregal i podríem tindre un dia molt inestable sobretot pel sud de València I nord d’Alacant amb pluges intenses

El que tindrem que vigilar es on acaba d’aillarse el pròxim cap de setmana la Dana I la baixa en superfície,perquè depèn on es situe podríem parlar d’una situació inclús perillosa entre les Balears,Catalunya o el Territori Valencià,situació que encara no tenim gens clara. Uns 100 km més amunt o més avall o més a l’est o a l’oest canviarà radicalment la zona més inestable d’esta nova gota freda Mediterrània.

Esta vesprada actualitzem de nou,seguimeeeeeeent ????????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando