Per Nando

1/11/2021

POSSIBLE SITUACIÓ DE GOTA FREDA AL MEDITERRANI ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Encara que vaig dir que fins esta vesprada no actualitzaria els models,,hem de prestar atenció a partir de hui a un possible episodi de pluges importants a la façana Mediterrània a partir de dijous/divendres..

Caldrà seguir on van ubicant la gota freda que els models a cada eixida la defineixen a un lloc diferent. Per tant canvis importants a partir de demà amb baixada de les temperatures I seguiment amb l’aïllament d’una situació de Gota Freda que podrà portar pluges importants de cara últims de setmana.

Anem informant

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando