Per Nando

31/10/2021

DANA LA PRÒXIMA SETMANA ❄❄❄☔☔☔☔?????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou cel prou cobert fruit dels fronts de ponent que es venen succeint des del passat divendres i que ens acompanyaran fins demà, ara mateixa encara plou per la província d’Alacant,però no és refieu perquè ho podrà fer a qualsevol lloc sobretot de l’interior el dia de hui,seran coses molt puntuals i dèbils.

Font Avamet.

De moment i de del passat divendres han caigut fins a 58 mm a Castielfabib,45 mm a Requena o 40 mm a Utiel i Calles. Quasi totes les precipitacions superiors als 20 mm les trobem a l’interior del nord de València Castelló mentres que al sud de València I Alacant com era d’esperar les precipitacions estan totes per davall dels 20 mm.

ENTRADA D’AIRE FRED A PARTIR DE DIMARTS❄❄❄❄

Arome hui I demà.
‘canvi de massa d’aire més gelada a partir de dimarts

Hui i demà continuarem amb una situació similar a la d’ahir,amb pas de núvols que podran deixar alguna precipitació dèbil sobretot per l’interior de València I Castelló,les temperatures continuaran càlides amb valors màxims propers als 25 °C. Atenció!!! A partir de dimarts ens entrarà una massa d’aire més gelada que farà baixar de manera notable les temperatures. Ens haurem d’arribar!!!!

AÏLLAMENT D’UNA DANA?????????

Caldrà estar molt pendents de cara últims de setmana perquè els models veuen l’aïllament d’una Dana entre em Mediterrani i el sud peninsular que junt a un Anticicló que es podrà centrar entre França i les Illes Britàniques podrà complicar molt l’oratge. Encara és molt difícil precisar que acabarà succeint. Però recomane seguir a partir de hui les previsions meteorològiques a Meteopoble perquè sembla que ara si ve el fred i vorem si la pluja per a finals de setmana!!!

Seguimeeeeeeent ????????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando