Per Nando

30/10/2021

ES CONFIRMA BAIXADA IMPORTANT DELS TERMÒMETRES PRÒXIMA SETMANA ❄❄❄ I?????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel molt nuvolós a tot el territori peninsular,ara mateixa creua un front també pel nostre territori que esta deixant ruixats entre dèbils I moderats. Aquesta situació continuarà idèntica durant tot el pont,però tenim canvis……❄❄❄❄????

A PARTIR DE DIMARTS BAIXADA ACUSADA DELS TERMÒMETRES ❄❄❄❄

Amb la pujada de l’anticicló Azorià a partir de dimarts farà que es despenje una massa d’aire molt més gelada que farà baixar de manera acusada els termòmetres a partir de dimarts. Ací al nostre territori eixa baixada la notarem més de cara a dimecres.

VIGILANT EIXE DESPENJAMENT ⛈⛈⛈⛈⛈??????

Tindrem que vigilar per vore on acaba l’anticicló,perquè si acaba pujant cap a les Illes Britàniques o Centre Europa podria afavorir que eixe aire fred acabe desprenen una Dana que podria acabar al Mediterrani I segons on acabe situant-se podrà complicar l’oratge a la Façana Mediterrània.

Situació molt indefinida encara que pot acabar en molt o en res,però tenim models molt insistents en que podríem tindre un final de la pròxima setmana molt mogudet. Per tant Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando