Per Nando

29/10/2021

TOT SANTS INESTABLE I DESPRÉS POSSIBLE FRED I PLUJA ❄❄❄❄⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel prou nuvolós com veieu al satèl·lit fruit del riu humit que s’està formant a l’oest peninsular I que deixarà per allí moltíssima pluja. Ací hui de moment molt de núvol però poca pluja.

DEMÀ UN FRONT ACTIU FARÀ PLOURE ????????

Demà si que ens aplega un front molt actiu des de ponent que farà que ploga de manera moderada i generalitzada sobretot quan més a l’interior,però que podrà acabar plovent a tot el territori. No és descarta que aquestes pluges pugen vindre en forma de tempesta.

ATENCIÓ A LA PENÍNSULA IBÈRICA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Mapa Isobaric
Acumulats pluja pròxims dies

Atenció perquè com podeu vore al mapa isobaric a partir de hui I els pròxims dies és formarà un riu atmosfèric molt humit a l’oest peninsular que deixarà pluges molt intenses amb acumulats molt significatius en la zona centre,oest peninsular i Portugal amb acumulats que podran superar els 100/200 mm les pròximes jornades. Pràcticament plourà a tot el territori peninsular.

SEGUIREM AMB FRONTS DE PONENT FINS EL DIA TOT SANTS ???????????????????

Fronts que seguiran diumenge i dilluns amb alguns ruixats ja menys significatius que el dissabte,l’ambient serà càlid i inclús el diumenge tindrem temperatures properes als 30°C.

TENDÈNCIES A FRED I PLUJA PER A DESPRES DE TOT SANTS ❄❄❄❄❄⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Sembla que entre dimarts I dimecres és trencarà eixe riu humit a l’oest peninsular amb l’ascens de l’anticicló cap a latituds més altes, que junt a una borrasca sobre el nord d’Europa podria fer un corredor d’aire molt fred, que faria baixar de manera considerable les temperatures. Deixant inclús temperatures més baixes per a l’època.

Caldrà seguir l’evolució d’eixa entrada freda i la posició de l’anticicló,perquè és podrien col·locar les peces de manera que podríem tindre una situació més inestable cap a les nostres terres de cara mitjans-finals de la pròxima setmana.

Tendències que com sempre caldrà seguir i quin millor lloc que a Meteopoble ?

Fins la nit ????????????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando