Per Nando

29/10/2021

LA PRÒXIMA SETMANA ES PODRÍA TORNAR MOOOOOLT INTERESSANT ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Molta pluja la que s’espera este pont a bona part de la península menys a casa nostra,al tindre una situació de ponent ací arriba amb molt poca humitat per a vore ploure. Però estic observant les tendències a llarg plaç i en menys d’una setmana podriem estar parlant de canvis més importants cap a les nostres terres. A partir de dimarts-dimecres és pareix que tindrem una entrada freda que afectaria bona part de la península,però caldrà seguir els dies posteriors perquè podria acabar despenjant-se pel Mediterrani una Dana que ens podria complicar i molt l’oratge. Tot açò de moment està molt agafat en pinces perquè queda molt. Però com sabeu que soc un amant dels fenòmens meteorològics adversos ja estic pegant ull a eixos possibles canvis per vore si van confirmant-se. Aniré informant diariament.

MENTRESTANT APOLLO A SICÍLIA ????????

Ara mateixa el cicló afecta de ple l’illa de Sicília i està plovent de manera torrencial i persistent per aquella zona, amb vents superiors als 100km/h. Anirem mostrant les imatges que ens arriben.

Com veieu amb açò de la Meteorològia si a un li agrada mai s’avorreix.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando