Per Nando

28/10/2021

APOLLO EL CICLÓ MEDITERRANI QUE DONARÀ QUE PARLAR DEMÀ ????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,comença la organització d’Apollo,així han decidit batejar al cicló Mediterrani que afectarà a partir d’esta nit i demà a l’illa de Sicília,on de segur que donarà problemes a llocs on està setmana ja han patit les inclemències de l’oratge.

Apollo impactarà sobre aquella zona sobretot entre esta nit i demà amb ràfegues que podran ser superiors als 100km/h,unes ràfegues sostingudes que es podien definir com un huracà categoria 1.

Al seu pas Apollo també deixarà precipitacions superiors als 200 mm a zones del sud-est de l’Illa de Sicília,una zona com he dit abans afectada per les últimes pluges torrencials. Després ja de cara dissabte a diumenge Apollo es desplaçarà cap al sud cara a Líbia i anirà perdent força gradualment.

Mentrestant preocupació màxima a l’illa de Sicília les pròximes hores,anirem postejant imatges del que puga ocórrer i demanem prudència als nostres veïns els Italians. Com sempre a Meteopoble anirem informant puntualment d’aquest fenomen perillós al Mediterrani.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando