Per Nando

27/10/2021

ORATGE REBOLICAT PER A TOT SANTS???????????

Meteo

Destacats

Bon dia,aspecte del cel prou més ras que el d’ahir però amb alguns núvols baixos que aniran desapareguent al llarg de la jornada. La nuvolositat compacta s’ha anat desplaçant cap al sud on ara encara plou inclús a Torrevella o la part d’Almeria.

Hui esperem un oratge més tranquil que ahir i la probabilitat de ruixats al litoral desapareix però encara podria caure durant el migdia alguna arruixada per la Marina. Demà de nou torna eixa probabilitat amb ruixats que de nou de manera local podran donar algun registre significatiu,sembla que demà amb més probabilitat al litoral de Castelló.

ORATGE REBOLICAT PER A TOT SANTS ???????????????????????????????

A partir de divendres canviem a una configuració de ponent que portarà molta aigua a la península ibèrica,situació que tindrem que estar pendents. Ací a casa nostra creuaran fronts desgastats,però atenció entre dissabte i diumenge perquè ens podria creuar un front més actiu que podria portar pluges moderades que inclús no descartem vinguen en forma de tempesta.

Tindrem que vigilar també els models per a després de Tot Sants perquè podria vindre una massa d’aire fred molt gelada que ens clavaria directament a l’hivern. Situació encara per confirmar.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando