Per Nando

26/10/2021

ALGUNES PRECIPITACIONS DESTACABLES????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,posteje novament amb els nuclis de precipitació que han crescut des de migdia i que deixen alguns acumulats que són dignes de menció,el radar continua veient el nucli de precipitació entre la Safor i la Marina i que poc a poc anirà perdent força.

Font Avamet

De moment els registres més significatius a la meteoxarxa d’Avamet són els 24 mm de Tavernes de la Valldigna,21mm a Benissa,19 mm a Pedreguer i 16 mm a Xàbia entre d’altres. Continua plovent de manera dispersa i moderada per aquella zona i per tant aquesta nit actualitzarem les dades.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando