Per Nando

24/10/2021

RECTA FINAL D’OCTUBRE ⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Encarem la recta final d’octubre i en les comarques de la Ribera,la Safor i la Marina encara han salvat el mes amb les últimes pluges que deixen valors entre 100-200 mm,els de l’interior ens hem tocat el nas i tindrem que esperar a una altra situació més favorable.

SETMANA TRANQUILA EN GENERAL ⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅

Setmana sense massa moviment meteorològic, amb predomini del llevant que podrà afavorir alguns núvols per el litoral i prelitoral que inclús entre dimecres I dijous podran deixar alguna gota amb l’acostament d’un embossament d’aire fred per les Balears. Situació que podria canviar de patró de cara finals de setmana i entrar cap a una situació de ponent,cosa que anirem confirmant.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando