Per Nando

23/10/2021

CONTINUEM AMB PLUJA ??????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Nuvolositat abundant que entra de gregal I fa ploure ara mateix a comarques com la Ribera,la Safor,la Marina Alta i la Vall d’Albaida,zones on són ben exposades aquest vent d procedència marítima,això sí són pluges molt més dèbils que les que es varen produir ahir.

ACUMULATS ÚLTIMES 12 HORES????????

Font Avamet

Així i tot les últimes 12 hores encara han arreplegat 70 mm a Beniarjó,60 mm a Sueca i Dénia,53 mm al Verger i 50 mm a Pego,aquestes són de les més importants de les últimes hores que s’acumulen a les produïdes ahir.

PLUJA AMB LES HORES COMPTADES

Fins a migdia les precipitacions continuaran entrant de gregal I encara podran deixar alguna precipitació destacable al sud de València I nord d’Alacant,però la tendència es amainar i començar a escampar. Demà diumenge torna el sol i el bon oratge.

LA PRÒXIMA SETMANA NO HI HAURÀ CANVIS.

Les últimes eixides dels models veuen una pròxima setmana prou estable i assolellada,l’embossament d’aire fred finalment es quedarà sobre Itàlia compicant l’oratge per aquella zona I sense més transcendència cap a les nostres terres.

Anem informant.

Lorena Gilabert. L’Alcúdia
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando