Per Nando

22/10/2021

CONTINUARÀ PLOVENT ??????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, com veieu al satèl·lit durant aquest matí i migdia ens ha afectat una part prou activa d’inestabilitat deixant precipitacions molt intenses que ha deixat registres de 180 mm a Tavernes de la Valldigna, i molt propers als 150 mm a Cullera,Gandia etc… Al final i de moment la Ribera Baixa i la Safor són les comarques més afectades per aquestes pluges. Com veieu també les últimes hores aquestes pluges han minvat,però els núvols més actius afecten a zones de Eivissa i Mallorca.

TORNARÀ A PLOURE NO ES REFIEU ?????????

Mirant l’última actualització del radar sembla que hi ha possibilitat d’entrar nuclis actius de precipitació les immediates hores de mar cap a terra i que afectaran zones com la Ribera Baixa,la Safor,la Vall d’Albaida I la Marina on de nou podrien deixar precipitacions fortes de manera localitzada. Fins demà a migdia permaneixera aquesta inestabilitat que tendirà a remetre deixant un diumenge del més tranquil.

En resum encara queden hores de precipitació que sumaran a el plogut fins ara,demà farem un balanç dels màxims acumulats durant aquest episodi.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando