Per Nando

21/10/2021

DAVANT UN INMINENT EPISODI DE PLUGES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

En apenes unes hores ja començarà a ploure algunes comarques sobretot de la província de València i Alacant,de moment sembla que seran pluges moderades que avançaran de oest a est.

DEMÀ DIA MOLT INESTABLE⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Demà serà un dia de radar I satèl·lit per vore per on és formen els nuclis més importants de pluja que avançaran de mar cap a terra,podran afectar a molts punts de la província de València I Alacant però on esperem les majors precipitacions que podran ser en forma de tempesta i inclús ser localment fortes i sense descartar la torrencialitat seran les comarques de la Safor i la Marina on els acumulats seran molt propers als 100/200 mm

El mapa de simbols per a demà ho té clar on serà la zona més inestable que estarà pel litoral sud de València I nord d’Alacant. Dissabte continuarà la inestabilitat sobretot a les comarques centrals I entrant pluges de gregal que deixaran precipitacions que podran ser fortes sobretot a la Safor I la Marina. De vesprada començarà a escampar i diumenge ja esperem un dia molt més tranquil. Demà les temperatures baixaran significativament amb màximes que difícilment superaran els 18°C a cap indret del territori.

A MITJANS DE LA PRÒXIMA SETMANA PODRÀ TORNAR A PLOURE ?????????????????

Pendents també del que faça un embossament d’aire fred la pròxima setmana que podrà quedar entre Itàlia i el nostre territori,els models no tenen gens clar si s’acostarà més cap ací del previst i per tant de nou podria complicar la situació meteorològica al nostre territori.

Per tant i de moment anem a seguir les possibles pluges intenses de cara a demà i des de bon mati estarem vigilant el satèl·lit I radar I actualitzant per a tots vosaltres quines són les zones on més plou del territori.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando