Per Nando

21/10/2021

ATENCIÓ A LES PLUGES TORRENCIALS DEMÀ DIVENDRES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Situació molt inestable la que esperem a partir d’aquesta nit I matinada i tot el dia de demà sobretot al sud de València I nord d’Alacant. La situació sinòptica veu que ens creua una vaguada i que inclús s’intueix el aïllament d’una xicoteta Dana. Això amb el vent de gregal farà que demà parlem d’una jornada molt inestable.

MODELS PER A DEMÀ ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Euro4

Tots els models van de la mà de que a partir d’aquesta nit I fins el dissabte de mati és poden produir ruixats i tempestes localment molt forts o torrencials.

Amb el mapa de simbols ho tenim ben clar que serà el sud de València I la província d’Alacant inclús les Illes Balears on tindrem ruixats i tempestes que podran ser forts,però atenció a comarques de la Marina,La Safor i est de la Vall d’Albaida on podran ser de caràcter torrencials i persistents I deixar acumulats superiors als 200 mm.

Anem a seguir aquesta situació minut a minut en Meteopoble,per tant molta atenció a totes les publicacions ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando