Per Nando

20/10/2021

ATENCIÓ!!! AVÍS TARONJA PER PLUGES EL DIVENDRES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Aemet acaba d’activar l’avís taronja per pluges per al pròxim divendres al litoral del sud de València I nord d’Alacant, i es que cada actualització pronuncien més la vaguada que junt amb el vent de gregal farà que puga ploure de manera molt intensa en aquest sector i les Balears.

Molt atents a les següents actualitzacions de Meteopoble perquè anirem informant de tot,com podeu vore la Meteorològia es un niu de sorpreses i quant en apenes fa 24 hores no es veia res,ara pot ser que en algunes localitats del litoral puga ploure moooooooolt.

Anem actualitzant i informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando