Per Nando

19/10/2021

CONTINUEM AMB ESTABILITAT ⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Continuem amb estabilitat meteorològica i sense canvis importants a la vista amb sol i alguns intervals de núvols,les temperatures tampoc tindran massa variacions.

El dijous serà el dia més càlid de la setmana on els valors màxims podrien apropar-se als 30°C,però de cara a divendres/dissabte ens entrarà una massa d’aire més fresca que farà baixar de nou les temperatures que sense ser massa fredes es quedaran al voltant dels 25 °C de màxima de forma generalitzada.

Per tant continuem sense canvis importants i amb un mes d’octubre sec i càlid,vorem la pròxima setmana que va passant perquè alguns models veuen alguns canvis que podrien portar pluges,però altres continuen veient la mateixa monotonia de les últimes setmanes.

Vaig informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando