Per Nando

18/10/2021

PODRIEM TINDRE CANVIS EN UNA SETMANA ?⛈?⛈??⛈?⛈?⛈⛈?

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Setmana on predominara l’estabilitat i on inclús serà més càlida que la passada,dies de sol el que ens espera i per tant avorriment meteorològic. Hui encara podria caure alguna gota molt poc important,encara que ara el cel està ras aquesta vesprada els núvols que entraran des de ponent podran enterbolir el cel.

COMENCE A VEURE POSSIBLES CANVIS ⛈?⛈????

A partir de hui ens haurem de fixar com van veient els models i com mouen els centres d’acció de cara la pròxima setmana,perquè podríem parlar d’alguns canvis després de tantes setmanes sense tindre res interessant,a dia de hui el model Americà aposta que en 1 setmana podriem parlar d’una situació de pluges al nostre territori.

Per tant i en resum setmana estable però molt centrats amb els models per poder informar des de Meteopoble una llunyana i xicoteta possibilitat de pluges a llarg termini, i intentaré que sigau els primers en assabentar-se.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando