Per Nando

15/10/2021

ALGUNA GOTA DIUMENGE ?????????????

Meteo

Destacats

Bon dia,de nou poc núvol,,tan sols es veuen alguns núvols més densos pel centre penínsular que deixen alguna gota,però que al nostre territori no ens afectaran. Les temperatures fresquetes per començar el dia, les més baixetes les trobem a la Rambla de Mariola amb 3 °C i Agres amb 4°C,superiors a 5 °C a Forcall,Morella i el Toro.

POCS CANVIS,ALGUNA GOTA DIUMENGE ???????

Pocs canvis en la situació meteorològica,tan sols el proper diumenge ens creuarà un front des de ponent que no esperem ens deixe massa precipitació,els models només veuen 4 gotes mal comptades,però anirem seguint-ho.

LA PROPERA SETMANA CONTINUARÀ L’ANTICICLÓ

Un Anticicló que no ens vol abandonar i ens continuarà donant avorriment meteorològic i sense canvis en forma de pluja i fred al nostre territori,Octubre sembla perdut en quant a pluges i tindrem que esperar a Novembre per a vore si ens porta més alegries cap a les nostres terres.

Anirem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando