Per Nando

14/10/2021

CONTINUEM AMB ANTICICLÒ I PAMELA??PERD FORÇA⛈⛈⛈⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel ras i temperatures fredes aquestes hores a l’interior del nostre territori. Destaquem 1°C que tenen ara mateix a Morella o Sorita,2°C a Vistabella del Maestrat o Forcall o entre 3 i 4 °C a Vilafranca,la Mata,la Rambla de Bocairent o Agres.

ANTICICLÒ PER A LLARG☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

L’anticicló no ens vol abandonar i continuarem amb oratge estable aquesta setmana i segons sembla també tota la pròxima setmana,sol i temperatures agradables per el dia i amb més fresca de nit. Per tant temps avorrit i monòton per als que ens agrada la meteorològia. No puc avançar cap situació de pluges al nostre territori perquè no es veu per cap lloc.

QUE FA PAMELA?

Pamela s’ha debilitat les últimes hores,ahir per la vesprada encara afectava a Mazatlán o Sinaloa,però a estes hores I veient el satèl·lit ja s’ha desfet per complet sobre aquella zona,això sí deixant al seu pas desperfectes en estructures i inundacions així com el desbordament de rius. No tenim constància de cap víctima mortal.

Com he dit abans ací ens queda esperar per vore si tenim prompte alguna situació de pluges i que a Meteopoble sempre sereu els primers en assabentar-se.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando