Per Nando

13/10/2021

QUIN PANORAMA ACÍ I A MÈXIC ??????⛈⛈⛈⛈⛈⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Continuem observant models tant a curt com a llarg termini i no es veu cap situació de pluges significatives i generalitzades al nostre territori,només veig Anticiclò que pareix que vullga quedar-se bona cosa sobre les nostres latituds. Si que sembla que demà podríem tindre alguna gota per el litoral de la mitat sud del nostre territori,però molt poca cosa. Les temperatures continuaran semblants amb fresqueta pel matí i per la nit que ens farà traure la rebequeta però de cara a migdia la mànega curta ens farà falta.

MENTRESTANT MÈXIC AMB PERILL PER L’HURACÀ PAMELA??????????????????????

Situació perillosa la que es preveu algunes poblacions de Mèxic les pròximes hores.Com veieu al satèl·lit l’huracà Pamela que es trobava com a Categoria 1 es va debilitar ahir de vesprada,però ara mateixa torna agafar força i els models preveuen que inclús arribe a Categoria 2 i impactarà sobre Mazatlán,la cruz, Culiacan ETC…. i deixant vents de fins a 150-200km/h i pluges torrencials,la seus trajectòria es adintrar-se terra endins anar i debilitant-se però continuarà donant problemes per aquella zona.

Anem informant de tot⛅⛅⛅⛅⛅???????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando