Per Nando

12/10/2021

SENSE CANVIS⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! No anava a publicar,però com me ho heu demanat doncs ho faré, a partir de hui el risc de precipitacions desapareix,però de nou el dijous podria caure alguna gota puntual al litoral del territori Valencià, no tenim canvis destacables en la situació meteorològica ni a curt ni a llarg termini I per tant no es veu cap situació de pluges generals al nostre territori.

Octubre un clàssic en pluges torrencials,però des de fa anys comença a ser un clàssic per ser un mes sec i càlid. De totes formes anirem seguint els models perquè estem a la tardor i tot açò pot canviar de la nit al matí.

Gaudiu del dia i fins demà

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando