Per Nando

11/10/2021

OCTUBRE PODRÍA ACABAR SEC O MOLT SEC I CÀLID ????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! De nou cel amb intervals de núvols baixos sobretot al litoral del territori Valencià i que inclús estan deixant algun ruixat molt prop del litoral de Castelló. Repassem les pluges de les últimes 48 hores, que encara que no han estat generoses com esperàvem sí que han aplegat a sumar fins a 30 mm a València,14 mm a Cullera i Agres i 13 mm a Sedaví i Alzira i ja trobem molts més indrets però ja amb pluges inferiors als 10 mm.

HUI ENCARA ALGUNES PLUGES???????

Poca cosa esperem, però els models el dia de hui també contemplen que continuaran els ruixats inconnexos i dèbils sobretot a zones del litoral, ruixats que desapareixeran durant la vesprada i on anirà retirant-se la lleugera inestabilitat que ens ha afectat durant el pont.

TORNA L’ANTICICLÓ I ELS MODELS SON HORRIBLES

La resta de la setmana manarà l’anticicló i l’oratge serà estable en general llevat del dijous on de nou podrem tindre precipitacions de mar cap de terra que afectarien sobretot a litoral de la mitad sud,les temperatures continuaran amb poques variacions amb fresqueta pel matí i temperatures agradables o càlides a les hores centrals.

Model estacional Octubre

Models horribles i models estacionals també que preveuen una continuïtat d’Octubre sec i càlid al nostre territori i en general a tota la península. Per tant el mes caracteritzat per ser un dels més plujosos al Mediterrani podria acabar amb un dels més secs. Ho seguirem per si de cas.

Fins demà.

Xeraco. Dolores
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando