Per Nando

9/10/2021

CONTINUEM AMB ORATGE INSEGUR?⛅?⛅?⛅?⛅?⛅

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! 9 d’Octubre dia del poble Valencià !!!!???? algunes precipitacions hem tingut les últimes hores i encara que poc importants destaquem els 3,6 mm de Peníscola o els 1,5 mm de Xàbia.Com veieu al satèl·lit i radar de nou tinguem núvols baixos que inclús estan deixant precipitacions a la mar o inclús freguen algun punt del naset de punts de la Marina.

MATI DE RUIXATS ??????????????

Probabilitat de ruixats durant el dia que seran forts al mar, però que durant el matí entraran pel litoral i prelitoral i que podran afectar sobretot el dia de hui al litoral de tot el territori i a litoral i prelitoral del sud de València I nord d’Alacant que inclús podran ser de caràcter moderat. Això si molt dispersos i inconexos,per exemple podria ploure a Montitxelvo i a 3 km com Rugat no caure ni gota.

Demà i despus-demà la configuració amb el potent Anticiclò envian llevant continuarà igual amb ambient humit i probabilitat de pluges irregulars i molt disperses i en general de caràcter dèbil. Temperatures sense canvis.

PRÒXIMA SETMANA

A poc a poc a partir de dimarts anirà imposant-se la falca Anticiclònica a tota la península i per tant de nou dia a dia anirà imposant-se el sol durant la setmana al nostre territori I sense risc de pluges. No es veuen canvis importants quant a pluges generals I generoses al nostre territori en almenys  tota la pròxima setmana.

Però mentrestant seguim els ruixats del dia de hui.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando