Per Nando

8/10/2021

PREVISIÓ PER AL LLARG PONT ⛅⛅⛅⛅⛅???????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Alguns núvols baixos tenim ja davant de la façana més litoral del territori Valencià,núvols baixos que ens acompanyaran els pròxims dies.

MÍNIMES

Font Avamet
Font Avamet

Les mínimes d’aquesta nit han tornat a estar fredes per l’interior nord del territori amb valors entre 2 i 3 °C a poblacions com Morella, Vistabella del Maestrat, Sorita,Xodos o Forcall. Com sempre les màximes més altes les trobarem al litoral del territori Valencià amb valors propers entre 20-21 °C a poblacions com Santa Pola, València,Elx, Cullera i Mislata.

FLUXE DE LLEVANT I MÉS NUVOLOSITAT⛅?⛅?⛅???⛅?

A partir de hui un potent Anticicló de fins a 1035 hpa anirà centrant-se entre Irlanda i el Regne Unit i des d’ahí ens enviarà vent més humit de llevant que aportarà més nuvolositat sobretot a la façana més litoral del territori, la possibilitat de ruixats també existeix a partir de hui I durant tot el llarg pont que anem a tindre, no seran ruixats generals i més seran coses molt dèbils i disperses, no és un episodi de pluges perquè ens falta aire fred en alçada que aporte eixa inestabilitat més general.

En resum, tant hui com fins al dimarts intervals de núvols amb possibilitat d’alguna gota sobretot al litoral i prelitoral amb més possibilitats entre demà i el diumenge, pluges que seran tan poc important que seran d’eixes que destorben més que res. Temperatures sense canvis importants.

Anem informant.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando