Per Nando

7/10/2021

DEMÀ CANVI D’ORATGE⛅?⛅?⛅?⛅?⛅?⛅?⛅?

Meteo

Destacats
Font Avamet
Font Avamet

Bon dia!!!Cel completament ras i temperatures on de nou són fresques o inclús fredes a tot l’interior on destaquem els vora 1,5°C de mínima a Vistabella del Maestrat,Xodos o Vilafranca,tenim 2°C ara mateix a Morella o 3°C a Forcall o Sorita. Temperatures mínimes més càlides ara mateix com sempre a vora mar,destaquem els 22°C de Santa Pola,21°C a Alacant,Elx o Sant Vicent del Raspeig.

CANVI DE CONFIGURACIÓ PER ALS PRÒXIMS DIES ⛅?⛅?⛅?⛅⛅?⛅?⛅???????⛅??????

Amb la posició que adoptarà l’anticicló farà que sobretot a partir de demà el llevant siga més consistent produint que la nuvolositat siga més abundant, una situació que s’allargarà tot el que queda de setmana i inicis de la pròxima amb possibilitat de ruixats dèbils en general i més probables a les zones més litorals. Vull destacar que no plourà a tots els llocs i quasi tot el territori no s’enterara d’aquestes pluges perquè no seran ni generals N generoses,seran molt disperses i inconnexes.

Per tant oratge insegur però de moment sembla que pluja poca.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando