Per Nando

6/10/2021

ALGUNES PRECIPITACIONS A PARTIR DE DIVENDRES ?⛅?⛅?⛅?⛅?⛅?⛅?

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Alguns núvols sense massa importància tenim per Catalunya i el nord del territori Valencià que sí que deixen cap a estes hores algunes precipitacions a l’illa de Menorca. Hui serà un dia amb intervals de núvols en general, però sense a penes conseqüències.

MENYS FRED QUE AHIR

Font Avamet.
Font Avamet

Encara que les màximes hui baixaran un poc hui fa menys fred que ahir i no trobem eixes mínimes que varen estar prop dels 0 °C. Hui la mínima més baixa la trobem a la rambla de Bocairent amb 6,4 °C, Requena amb 7,3 °C o els vora 8 °C de Vistabella del Maestrat, Agres o Utiel. Com a mínimes més altes les trobem com sempre a la costa I sobretot de la mitat sud del territori, destaquem els quasi 22 °C del Verger, Oliva o Dénia.

ALGUNS CANVIS⛅?⛅?⛅???????

Continuarem amb oratge estable, però a partir de demà ja tindrem més nuvolositat d’orige marítim pel desplaçament de l’anticicló que anirà viatjant cap a centre Europa i afavorint que el vent entre més allevantat. A partir tindrem també un poc més d’aire fred en alçada que inclús en les zones més litorals poden deixar algunes precipitacions, no semblen coses massa importants, ni generals, és a dir que no plourà massa i tampoc a tots els llocs. Eixa situació de pluges dèbils i vent de llevant es podrà allargar tot el cap de setmana i inclús inicis de la setmana que ve.

Vaig informant.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando