Per Nando

4/10/2021

EL FRONT ACABA DE PASSAR☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Acabat de passar el front, ací al territori Valencià ja ha deixat de ploure, però encara queden restes de pluges a Catalunya I encara plourà les pròximes hores a les Balears on poden tindre alguna tempesta localment forta.

Font Avamet

Les precipitacions arreu del territori Valencià han estat d’uns 5-10 mm de forma generalitzada, però tenim llocs on superen aquests valors com és el cas dels 18 mm caiguts a Sollana,17 mm a Llombai,16 mm a Catadau,15 mm a Vilamarxant, Sueca o Bicorp o els 13 mm de Confrides o Alfarp.

SETMANA TRANQUILA

La setmana es presenta tranqui-la i assolellada, amb temperatures que encara que tindran algun ascens demà tornaran a baixar els pròxims dies i no seran tan caloroses com la setmana passada,a les nits ja no farà tanta basca. Com he dit abans setmana tranquil·la fins dissabte o diumenge on sembla que l’anticicló centreeuropeu es vol estirar i ens podria enviar un flux de llevant de llarg recorregut que podria inestabilitat l’oratge al nostre territori.

Caldrà seguir les pròximes eixides dels models per anar veient si aquesta configuració que mostren els models es confirma de cara final de setmana i per tant ens porta precipitacions al nostre territori.

Ho vigilem,fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando