Per Nando

3/10/2021

COMENÇA A PLOURE?????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,el front comença a entrar per l’interior del territori Valencià i Catalunya i comença a ploure de manera dèbil o moderada en algunes poblacions. Un front que anirà creuant tot el territori i pràcticament plourà a tots els llocs. Això si sempre pluges com a molt moderades.

El model Arome veu eixe pas del front que cap allà les 4/5 de la matinada ja ens haurà abandonat,però anirà cap a les Illes Balears on allí encara s’intensificarà més produint ruixats i tempestes que podran ser forts o molt forts inclús torrencials. Situació que de vesprada-nit també amainarà. Com vaig anunciant i amb el pas del front les temperatures tendiran a baixar i deixarà un ambient més fresquet durant tota la setmana sobretot per la nit i primeres hores del dia.

Demà actualitzem aquestes pluges i també la possible tendència a llarg termini.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando