Per Nando

3/10/2021

ATENCIÓ!!! VESPRADA-NIT DE PLUGES???????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ens fixem al satèl·lit on el front que ens afectarà hui avança molt lentament i ara mateix el trobem pel centre de la península.

Model Arome.

Ens fixem en el model Arome i el front començarà afectar el nostre territori a partir de les 20 hores més o menys d’aquesta nit, un front que a causa de una mica d’humitat portarà certa activitat al nostre territori i es registraran pluges entre dèbils I moderades I que faran que puguen sumar els 10 mm de manera general. Amb l’abandonament durant la matinada cara les Balears aquest front encara s’activarà més i allí podrà deixar ruixats i tempestes de caràcter fort o molt fort. Aemet ha activat l’avís taronja a les Balears per aquestes pluges. Hui el vent podrà bufar fort de ponent amb alguna ràfega que podrà arribar fins als 60/80km/h, temperatures màximes que podran arribar prop dels 32 °C.

A partir de demà tocarà posar-se algo més calentet damunt a primeres hores de dia i cara la nit ,amb el pas del front darrere ens entra una massa d’aire més freda que farà desplomar-se les temperatures de manera notable i general. Demà les temperatures màximes més altes les trobarem a les hores centrals del dia i també a les comarques més centrals on tímidament passaran dels 25 °C. Les mínimes oscil·laran entre 15 °C a la costa I properes als 10 °C al centre del territori i per davall de 10 °C a tot l’interior.

CANVIS DE TENDÈNCIA A LA VISTA?????????

La setmana continuarà estable i fresca al nostre territori, però cal vigilar les tendències que ens mostren els models i que de cara final de setmana i la pròxima podríem entrar en una configuració de llevant que podria fer créixer la inestabilitat cap a la nostra zona, situació que caldrà anar seguint.

A la vesprada actualitzem la situació meteorològica de nou amb el avanç del front.

Fins després ??????????????????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando