Per Nando

2/10/2021

CANVIS IMPORTANTS,A PARTIR DE DEMÀ I LA PRÒXIMA SETMANA ?????????

Meteo

Destacats

Molt bona vesprada, ja veiem guaitar per l’Atlàntic el front nuvolós que ens afectarà el dia de demà a bona part de la península inclòs el nostre territori, un front que darrere d’ell portarà una important baixada de les temperatures i que pràcticament ens deixarà una setmana prou més fresca.

En un principi els models veien dies passats un front prou desgastat, però amb les últimes actualitzacions dels models aquest front aplegarà prou actiu demà de vesprada-nit al nostre territori i podrem arreplegar 5-10 mm de forma generalitzada. Atenció perquè aquest front sembla que es reactivara prou a les Balears i allí sí que podrà deixar tempestes localment fortes o molt fortes. Avís taronja tenen allí per a Dilluns, sobretot a primeres hores. Ací demà també serà protagonista el vent de ponent que podrà bufar amb ràfegues entre 60/80 km/h sobretot al nord de Castelló.

IMPORTANT BAIXADA DE TERMÒMETRES

Com veieu en la següent animació darrere del front que ens creuarà demà ens entra una massa d’aire més gelada que farà baixar de manera important les temperatures, demà podrem tindre màximes al voltant dels 32 °C, però el dilluns les màximes podran baixar més de 10 °C i deixant valors màxims entre 15 a 22 °C.

CONFIGURACIÓ A LLEVANT

A partir del dilluns I acabat de passar el front l’oratge serà més fresquet, però també torna l’estabilitat, caldrà seguir les actualitzacions dels models perquè va agafant força que l’anticicló cap a finals de setmana vol optar per tindre una posició cap a les Illes Britàniques de manera ferma i que faria que tinguérem més aire fred en altura i a més vent de llevant I per tant afavorint la inestabilitat cap a les nostres terres.

Però això queda cap a finals de la pròxima setmana,cosa que tindrem que vigilar.

Demà actualitzem informació del front i les possibles tendències cap a la inestabilitat de cara la pròxima setmana,fins demà ??⛈⚡??⛅

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Tavernes de la Valldigna. Erik
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando