Per Nando

30/09/2021

HUI RUIXATS PUNTUALMENT FORTS???????????????

Meteo

Destacats
satèl·lit
precipitacions hui,Font Avamet.

Bon dia!!! Hui l’aspecte del cel ja és diferent amb eixa nuvolositat de tipus baix que afecta sobretot a comarques més litorals del sud de València I nord d’Alacant i que durant la nit inclús han deixat alguns ruixats puntualment forts com els 17 mm de Xeraco o els 15 mm a Cullera, 8 mm a Xeresa o els vora 5 mm a la Barraca d’Aigües Vives. A altres zones de la Safor, la Marina, la Ribera i la Vall d’Albaida les precipitacions són de moment inapreciables.

HUI CONTINUARÀ EL RISC DE RUIXATS.???????

Model Arome

Com veieu als models, hui tindrem ruixats inconnexos que afectaran sobretot zones del litoral o prelitoral, en general seran dèbils, però sense descartar algun nucli dispers que puga deixar algun ruixat més moderat o inclús amb una certa força. Demà l’oratge continuarà molt paregut al de hui, però inclús de vesprada podran créixer tempestes per la província de Castelló que avançaran des de l’interior i inclús no sé descarta que puguen tocar el litoral.

CAP DE SETMANA DE PONENT

El cap de setmana tindrem una configuració de ponent que inclús podrà deixar ràfegues fortes al territori Valencià el diumenge, ràfegues de vent que podran aplegar fins als 60 km/h. Un vent que començarà amainar durant les últimes hores de dilluns.

PLOURÀ A TOTA LA PENÍNSULA MENYS ACÍ ??????

El front que creuarà el cap de setmana farà ploure a tota la península inclús a Catalunya,al nostre territori aplegarà molt desgastat i pot deixar algun ruixat a l’interior nord però de molt poca importància. Les temperatures baixaran a bona part del territori peninsular inclús deixant algunes nevades a punts més alts dels Pirineus. Al nostre territori el diumenge inclús pujaran les temperatures a causa del vent de ponent.

TEMPERATURES DIUMENGE

TEMPERATURES DILLUNS

Com veieu a les imatges el diumenge podrem tindre inclús temperatures per damunt dels 32 °C a les comarques més centrals i litorals de la província de València, a partir de Dilluns ens entra eixa massa d’aire més fresca que farà baixar les temperatures entre 4/6 °C.

PRÒXIMA SETMANA

Finalment la pròxima setmana els models difuminen la possibilitat de canvis importants i aposten perquè s’imposarà l’anticicló a tota la península fent desfilar les Borrasques molt al nord del continent europeu, portant oratge i temperatures agradables a la península durant tota la setmana.

ANEM INFORMANT ☀️?⚡?⛅☁️??

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando