Per Nando

29/09/2021

ALGUNA GOTA HUI,DEMÀ MÉS PROBABLE⛅⛅⛅⛅⛅⛅???????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Mirem al satèl·lit de nou i observem poca nuvolositat,aquesta vesprada creixerà la nuvolositat entrant de mar cap a terra i inclús no es descarta alguna gota molt poc significativa i dispersa al sud. A Catalunya si que poden tindre algun ruixat de més entitat sobretot al litoral de les comarques més centrals.

DEMÀ MÉS PROBABILITAT DE RUIXATS ???????

Demà creix la probabilitat de ruixats al litoral sud del territori que inclús podrien afectar també a les comarques més centrals I litorals de Catalunya, però en general seran ruixats com a molt moderats i poc significatius.

EL CAP DE SETMANA PONENT⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅

El cap de setmana amb la posició de l’anticicló sobre les Açores i una potent Borrasca sobre les Britàniques farà que a casa nostra entre un front de ponent que agranara tota la península, però a casa nostra portarà poca pluja o pràcticament res perquè com he dit vindrà de ponent.

LA PRÒXIMA SETMANA PODRÍEM TINDRE CANVI DE PATRÓ ☁️☁️☁️☁️☁️??????????????????

Haurem de vigilar les previsions per a la pròxima setmana perquè l’anticicló podria ascendir cap a latituds Europees més altes i fer baixar aire fred cap a zones mediterrànies,amb entrada de llevant i possibilitat de més inestabilitat de cara mitjans setmana. Situació que tindrem que seguir.

Fins demà.

Lola Costa,Platja de Bellreguard.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando